Μαρία Κορακά | Online Συμβουλευτική
16442
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16442,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1200,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Online Συμβουλευτική

Ατομικές Διαδικτυακές Συνεδρίες

Πρόκειται για ατομικές συνεδρίες συμβουλευτικής διάρκειας 50΄με τη χρήση βιντεοκλήσης μέσω Skype. Θα πρέπει να υπάρχει πρόσβαση στο ίντερνετ, καθώς επίσης λογαριασμός στο Skype. Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μου, ορίζουμε ημέρα και ώρα για το «διαδικτυακό μας ραντεβού», το οποίο πραγματοποιείται καλώντας με στο mkoraka.

Η συμβουλευτική εξ αποστάσεως δεν υποκαθιστά σε καμία περίπτωση την παραδοσιακή πρόσωπο με πρόσωπο συμβουλευτική και βέβαια δεν συνιστά σε καμία περίπτωση κάποιας μορφής ψυχοθεραπεία.

Συνήθως πρόκειται για ανθρώπους που δεν έχουν τη δυνατότητα να έρθουν στο γραφείο του θεραπευτή είτε λόγω απόστασης, είτε λόγω προγράμματος, είτε λόγω του ότι στον τόπο τους δεν υπάρχει κάποιος θεραπευτής, αλλά και λόγω διαφόρων θεμάτων υγείας.

Σε μια διαδικτυακή συνεδρία μπορούν να συζητηθούν θέματα, όπως εργασιακό στρες, σχέσεις στο ζευγάρι και την οικογένεια, διαζύγιο, σχέσεις γονέα-παιδιού (οριοθέτηση, αλλαγές, διατροφή κ.ά.), εφηβεία (προβληματισμοί, ντροπή, ερωτικές σχέσεις, αυτονόμηση κ.ά.), εργασιακές σχέσεις, λήψη αποφάσεων, στοχοθέτηση ζωής και άλλα.

Η συμβουλευτική εξ αποστάσεως δεν ενδείκνυται για ανθρώπους που βιώνουν κάποια σοβαρή κρίση ή υποφέρουν από σοβαρή ψυχολογική διαταραχή. Σε αυτή την περίπτωση, συνιστάται να απευθυνθούν για άμεση ψυχοθεραπευτική ή /και ψυχιατρική βοήθεια.

Αν δεν ξέρεις τι να πεις πες πώς αισθάνεσαι.

– Χάρις Κατάκη