Μαρία Κορακά | Ο άνθρωπος σου παύει να είναι ο άνθρωπος σου, όταν σταματά να σου λείπει.
29866
post-template-default,single,single-post,postid-29866,single-format-standard,cookies-not-set,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1200,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Ο άνθρωπος σου παύει να είναι ο άνθρωπος σου, όταν σταματά να σου λείπει.

Ο άνθρωπος σου παύει να είναι ο άνθρωπος σου, όταν σταματά να σου λείπει.

 

 

Η αγάπη αρχίζει να φεύγει, να χάνεται και να σβήνει όταν πάψουν να σε ευχαριστούν τα απλά καθημερινά με τον άνθρωπο σου.

Είναι η αρχή και το πιο αλάνθαστο σημάδι ότι αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση.

Όταν πια δεν μπορείς να απολαύσεις ένα ηλιοβασίλεμα μαζί με το σύντροφό σου πιασμένοι χέρι χέρι, να αρχίζεις να ανησυχείς.

Είναι η στιγμή που δεν νοιώθεις την ανάγκη να δημιουργήσεις, να γίνεις καλύτερος άνθρωπος μαζί του και στερεύεις από όνειρα και όρεξη για τη ζωή.

Όταν παύεις να απολαμβάνεις την κάθε σου στιγμή μαζί του και η απουσία του δεν είναι πρόβλημα για σένα, η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει, ο άνθρωπος που αγάπησες δεν υπάρχει πια για σένα, η αγάπη σου σταματά, ο έρωτας εξαφανίζεται!

Ζεις μια ζωή χωρίς να την ζεις στην ουσία!

Μια ζωή μόνος.

Όταν δεν αγωνιάς, δεν ανησυχείς και η απουσία του δεν είναι δύσκολη μακριά του και ψάχνεις ευχαρίστηση σε άλλα πράγματα, γιατί δεν μπορείς να ονειρευτείς το παρακάτω μαζί του.

Ο άνθρωπος σου παύει να είναι ο άνθρωπος σου, όταν σταματάς να τον θαυμάζεις και δεν μπορείς να ευχαριστηθείς οποιαδήποτε στιγμή μαζί του, τότε έχει τελειώσει και οφείλεις να το παραδεχτείς.

Όταν αισθάνεσαι ότι δεν ζούμε την ανάγκη του για να ζήσουμε πράγματα μαζί, αλλά ζωές χωριστές.

Η αγάπη σου έφυγε!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

loveletters.gr/gogo adamopoulou

============
Μαρία Κορακά 
Ψυχολόγος – ΨυχοΘεραπεύτρια | Κοινωνική Λειτουργός | Θεραπεύτρια Ζευγαριού & Οικογένειας
Έκφραση Ψυχής – Χώρος Συμβουλευτικής & Ψυχοθεραπείας για Ενήλικες & Εφήβους
Ηρώων Πολυτεχνείου 88, (Τερψιθέα) – Πάτρα
Τηλέφωνο Επικοινωνίας : 6974 349 109