Οι σωστοί άνθρωποι θα έρθουν στην ζωή σου όταν θα είσαι έτοιμος. | Psychologos-MariaKoraka.Gr

Οι σωστοί άνθρωποι θα έρθουν στην ζωή σου όταν θα είσαι έτοιμος. | Psychologos-MariaKoraka.Gr

 

Οι σωστοί άνθρωποι θα έρθουν στην ζωή σου όταν μάθεις να αγαπάς και να σέβεσαι τον εαυτό σου. Όταν μάθεις να του συμπεριφέρεσαι με ευγένεια, υπομονή, συμπόνια και αξιοπρέπεια. Όταν μάθεις να μην τον κατακρίνεις όταν κάνεις ένα λάθος.

Οι σωστοί άνθρωποι θα έρθουν στην ζωή σου όταν μάθεις να φροντίζεις σωστά τον εαυτό σου και σταματήσεις να έχεις ως προτεραιότητα τα συναισθήματα και τις ανάγκες των άλλων αντί για τα δικά σου. Όταν σταματήσεις να ασχολείσαι με τα προβλήματα και τους πόνους των άλλων και όχι με τα δικά σου.

Οι σωστοί άνθρωποι θα έρθουν στην ζωή σου όταν θα μπορείς να βασίζεσαι στον εαυτό σου και όταν θα ξέρεις πως η ευτυχία σου δεν εξαρτάται από κανέναν άλλον.

Οι σωστοί άνθρωποι θα έρθουν στην ζωή σου όταν σταματήσεις να επηρεάζεσαι και να χάνεις την αυτοεκτίμηση σου από την γνώμη των άλλων. Όταν σταματήσεις να τους ευχαριστείς όλους.

Οι σωστοί άνθρωποι θα έρθουν στην ζωή σου όταν τελικά αποδεχθείς τον εαυτό σου γι αυτό που πραγματικά είσαι. Όταν γνωρίσεις όλες τις ιδιότητες και την δύναμη σου. Όταν αποδεχθείς τις ανασφάλειες, τους φόβους και τα λάθη σου. Όταν αγκαλιάσεις τις ατέλειες σου και μάθεις να είσαι άνετα με αυτό που είσαι.

Οι σωστοί άνθρωποι θα έρθουν στην ζωή σου όταν σταματήσεις να επιτρέπεις σε εμπόδια από το παρελθόν σου να ορίζουν την ευτυχία σου. Όταν σταματήσεις να αφήνεις τα λάθη, τις αποτυχίες και τις αποτυχημένες σχέσεις του παρελθόντος να ορίζουν και να διαμορφώνουν τις τωρινές και μελλοντικές σχέσεις σου.

Οι σωστοί άνθρωποι θα έρθουν στην ζωή σου όταν συνειδητοποιήσεις την αξία σου. Όταν καταλάβεις πως έχεις εξυπνάδα, δύναμη και θάρρος. Όταν σταματήσεις να ντρέπεσαι για τις αδυναμίες και τις ατέλειες σου. Όταν συνειδητοποιήσεις το πόσο εκπληκτικό άτομο είσαι.

Οι σωστοί άνθρωποι θα έρθουν στην ζωή σου όταν δεν θα νιώθεις πλέον την ανάγκη να ελέγχεις κάθε πτυχή της ζωής σου. Όταν απλώς αφήνεις τα πράγματα να συμβούν.

Οι σωστοί άνθρωποι θα έρθουν στην ζωή σου όταν θα χρειαστεί να αλλάξεις την αντίληψη σου για όσα συμβαίνουν γύρω σου και για την ζωή.

Οι σωστοί άνθρωποι θα έρθουν στην ζωή σου όταν μάθεις πώς να μην θεωρείς τους άλλους δεδομένους. Όταν μάθεις πώς να συμπεριφέρεσαι στους άλλους με σεβασμό, κατανόηση και συμπόνια. Όταν μάθεις να είσαι ευγνώμων για όλα όσα σου προσφέρει η ζωή.

Οι σωστοί άνθρωποι θα έρθουν στην ζωή σου την κατάλληλη ώρα.

Οι σωστοί άνθρωποι θα έρθουν στην ζωή σου όταν θα είσαι έτοιμος/η να διαμορφώσεις μια ουσιώδη, βαθύτερη σύνδεση μαζί τους. Όταν θα είσαι έτοιμος/η να τους αγαπήσεις.

 

 

&&&

 

&&&

~~{}~~
Μαρία Κορακά 
Ψυχολόγος – ΨυχοΘεραπεύτρια | Κοινωνική Λειτουργός | Θεραπεύτρια Ζευγαριού & Οικογένειας
Έκφραση Ψυχής – Χώρος Συμβουλευτικής & Ψυχοθεραπείας για Ενήλικες & Εφήβους
Βουραϊκού 2 (Πελεκανέικα) – Πάτρα
Τηλέφωνο Επικοινωνίας : 6974 349 109